2016. június 15., szerda

Hello nyár!

Szia!

Reméljük jól vagy!


Chris már több hónapja nagyon fáradt minden nap. Az orvosa próbálkozott mindenfélével, de semmitől nem lett jobb a helyzet. Nemrég elküldte Chris-t egy szakorvoshoz, aki megállapította, hogy vagy narkolepsziája, vagy valami ahhoz hasonló betegsége van Chris-nek. Be kellett feküdnie megint alvásvizsgálatra, de most nem este hanem napközben nézték az alvását. Az orvos a következő hetekben nézi meg a vizsgálat eredményeit, és annak alapján kap majd Chris gyógyszert. Kérlek imádkozzatok, hogy Chris megfelelő gyógyszert kapjon ahhoz, hogy ne legyen mindig ilyen fáradt.
Még mindig tart a szünete, majd augusztusban kezdődik újra a sulija. Addig is itthonról dolgozik, és hetente kétszer egy biztosító cégnél. 
Amy és Haley szerelmesek Chris-be. Haley minden alkalommal, hogy Chris elmegy sír, és mikor megjön, olyan izgatottsággal fogadja, hogy jó nézni. Nagyon szépen ki tudják mutatni szeretetüket.

Nekem (Lili) egy pár hete vették ki 2 bölcsességfogamat. A másik kettőt majd jövő hónapban veszik ki. Istennek hála, a műtét fájdalommentes volt, és nagyon szépen és hamar meggyógyult a helye. A barátaink és családunk rengeteg féle képpen segítettek (volt aki átjött órákra segíteni a gyerekekkel, volt aki főzött ránk, hozott enni, imádkozott értünk, és kérdezték, hogy hogy vagyok). Annyira bátorító tudni, hogy ennyien szeretnek minket és gondoskodnak rólunk. 
Igyekszünk minden nap kimenni a gyerekekkel, de sajnos mostanában annyira meleg volt, és a műtétem miatt nem minden nap volt lehetőségünk kimenni. Viszont amikor sikerül, akár egy kis időre is kimenni, mindig nagyon élvezzük.

Amy nagyon várja már a sulit. Remélem szereti majd. Nemrég kaptunk egy levelet amiben megtudtuk, hogy ki lesz a tanítónénije. Már csak 2 hónap, és iskolás lesz a mi Amynk.
Amy még mindig rendszerint meglep minket. Egy pár hete visszaszámolt 100-tól. Kérdeztem honnan tanulta, és mondta, hogy sehonnan. Mint kiderült, csak rájött, hogy hogyan kell. :) 
Olvasni nem kifejezetten szeret, de azért már elég ügyes (angolul). Várom már nagyon, hogy olvasson könyveket magában vagy Haleynek.
Nagyon szereti a természetet, és olyan műsorokat, amik ezzel foglalkoznak. Eddig akkor is kiabált amikor muslincát látott, már ott tartunk, hogy azt is engedi, hogy bogarak és giliszták (!!!) másszanak rajta. Persze azért még mindig vannak olyan napok, hogy fél valami bogártól (általában póktól), de nagyon sokat változott ezügyben. 

Haley végre "beszél". Egyre több szót utánoz, és mint Amy ennyi idős korában, ő is 2-3 rendes szót beletesz a mondatába. Pl. "maha apa du pápá" (vagy ehhez hasonló) amit minden nap mond mikor Chris elmegy. :) Egyre több mindent mond, és egyre több mindent ért.
Nagyon kis huncut, mindig megnevettet minket. 
Amy-vel vagy nagyon szépen játszanak együtt, vagy csak azt hallom, hogy "enyém!", és "nem! az egyém!" Még dolgozunk az illemtanon. :)

Nagyon szeretjük a gyermekeinket, és hálásak vagyunk a családunkért, barátainkért, és gyülekezetünkért. Köszönjük, hogy részesei vagytok az életünknek. 

Isten áldjon! Legyen egy szép heted!
A James család

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése