2015. október 14., szerda

Totyog a mi kis Haleynk

Szia!

Útban a park felé (Amy fut a háttérben)
A mi 13 hónapos drágánk 3 hete beadta a derekát, és elkezdett járni. Először csak 5-12 lépést tett meg egyszerre, aztán keresett valamit, amibe belekapaszkodhatott, de már egészen az utca végéig egyedül tud menni. Nagyon büszkék vagyunk rá! Úgyhogy most már babakocsi nélkül megyünk a parkba. Az amúgy 2 perces séta így 10-15 percig tart, de élvezzük a gyönyörű időt addig is.
Szintén mostanság kezdett el tudatosan öleléseket adni Haley. Odanyomja az arcát az arcomhoz, és két kézzel átkarolja a nyakam. Nincsenek szavak milyen jó érzés!

Amennyiben értesz angolul, ajánlom figyelmedbe az alábbi linket: 

reggeli ölcsi
Összefoglalva csak annyi, hogy most már bizonyított tény, hogy ha több nyelvet tudsz (főleg kicsi kortól fogva), az hasznodra válik. Eddig azt gondolták, hogy azok a gyerekek aik nem csak egy nyelvet tanulnak otthon, lemaradnak a beszédben és összezavarodnak. Ma már tudják, hogy ez nem igaz. Én nagyon javaslom, hogy ha beszélsz egy másik nyelvet (mégha nem is tökéletesen), tanítsd a gyerekedet. Nem lesz könnyű, főleg ha csak te beszélsz azon a nyelven a gyermeked körül, de megéri!
Amyt nagyon érdekli a spanyol nyelv, úgyhogy különböző sorozatokból tanul most. Jó lenne, ha én is segíthetném a tanulását, de valószínűbb, hogy ő tanít majd engem spanyolul, mintsem hogy én őt. :)


Amy olyan gyorsan nő. Nagyon szeret tanulni, és hihetetlen memóriája van. Sok kérdése van mindenfélével kapcsolatban, és sokszor nem tudom megválaszolni őket. Ilyenkor mindig Chris-hez küldöm. :) Amy és Haley nagyon kis bolondok. Élvezet velük lenni. Nagyon szeretek az anyukájuk lenni. Annyira szeretik egymást! Remélem ez a szeretet csak nő majd.



Chrisnek nagyon sok munkája van mostanában, amiért nagyon hálásak vagyunk. Befejezte az első két kurzusát az egyetemen, és mindkettőt 5-re zárta! Nagyon ügyesen osztja be az idejét és sokak akiknek dolgozott ajánlják másoknak. Hálásak vagyunk Istennek a gondoskodásáért. Továbbra is álmainkat meghaladva áld meg minket. 


Az elmúlt hónapban sok barátunk, családtagunk házasodott, illetve másoknak gyermekei születtek. Ezúttal is gratulálunk nektek! Olyan jó látni a szeretteinket tele örömmel a szívükben! 

Szép napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése