2016. március 15., kedd

Köszöntünk tavasz!

Szia!

Február 20-a
Olyan jó, hogy végre sokat lehetünk megint kint! Hihetetlen milyen meleg volt február vége. Többször is volt lehetőségünk kimenni a játszótérre, és mint megtudtuk, Haley nem egy félénk baba. :) A legnagyobb csúzdán is egyedül csúszik le, és mindenhova felmászik (kép erről lejjebb).
Én nem vagyok egyike azon anyukáknak, akik hagyják a gyereküket akárhova felmászni minden szívbaj nélkül, úgyhogy most nagyon tanulom hogyan hagyjam, hogy egyedül csináljon dolgokat, de azért persze vigyázzak, hogy nehogy baja essen. Amy elég kis bátortalan volt ennyi idősen, úgyhogy ez most új nekünk. Őszintén szólva, nem bántam, hogy Amy óvatos. :)

Haley már most, 18 hónaposan is szeretne mindent egyedül csinálni. Egyedül eszik kanállal vagy villával, egyedül iszik a rendes pohárból, egyedül szeret(ne) menni a járdán, stb. Szerintem meg van róla győződve, hogy amit Amy megtud csinálni, azt ő is. :) Annyira kis cuki. 16 foga van (4 még nem jött ki teljesen, de már majdnem teljesen kint van). Otthon mindig kis bohóc, szereti mikor meg tud minket nevettetni. Viszont mikor kilépünk az ajtón, mintha egy másik gyerek lenne. Tök kis komoly fejet vág, és mindent nagyon szemügyre vesz. Állítólag már gyüli alatt a gyerekszobában szokott feloldódni néha.

Amy nagyon élvezi, hogy már 5 éves. Nagyon régóta várta már, hogy végre 5 éves legyen. Most ősszel kezdi az iskolaelőkészítőt. Úgy döntöttünk, hogy idén még itthonról tanul, bár a tananyagot és a tankönyveket egy online iskola biztosítja. Sőt, online lesznek órái is. Szóval érdekes lesz, remélem élvezni fogja.


Chris mostanában nagyon fáradt egész nap, az orvos egy alvásvizsgálatot javasolt, úgyhogy pénteken este egy klinikán aludt Chris, és ott monitoron követték az alvását. Két hét múlva jön meg az eredmény, akkor majd többet tudunk. Kérlek imádkozz érte ezzel kapcsolatban.
ezen a falon mászik fel Haley
egyedül
Az egyetemen még mindig csak ötöse van minden tantárgyból, de már nagyon várja, hogy vége legyen, :) Sajnos valószínűleg ez csak jövőre lesz.

Sok barátunk mostanában szült, mostanság szül, és sokaknak már csak egy pár hónapjuk van hátra. Nagyon szeretem látni a sok baba képet a facebookon. Bár nem lehetek ott velük, azért jó, hogy legalább virtuálisan része lehetek az örömüknek. "Az Úr ajándéka a gyermek" (Zsoltárok 127:3).

Szép hetet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése