2011. június 20., hétfő

Ház- és munkakeresőben

Kedves barátaink!

Ahogyan azt majdnem biztosan tudjátok, 2 évet voltunk gyakornokok az Élet Szavánál. Lili Amy születése óta már nem dolgozik ott (2 és fél év után jött el), és nekem már csak a tábori szezon van hátra a két év teljesítéséig.

Azért megyünk az Államokba, hogy ki tudjuk fizetni az egyetemet, amit online szeretnénk befejezni, hiszen a Bibliaiskolában szerzett kreditjeinket számos amerikai keresztény egyetem beszámítja. Azonban ahhoz, hogy ki tudjuk fizetni az iskola költségeit, dolgoznom kell (az Élet Szavánál nincs keresetünk, hiszen önkéntesek vagyunk), amit amerikai állampolgárságom miatt csak Amerikában tudok megtenni. Az online oktatás a legolcsóbb kint, és ad lehetőséget munkavállalásra mellette.

Portfoliómat ide kattintva megtekintheted, és akár most megnézheted válogatott munkáim ízelítőjét.


Sokéves tapasztalatom van videószerkesztésben, brossúrák, szórólapok tervezésében, videókészítésben, és ehhez hasonló multimédiás területeken.
Szabadúszóként is kaptam már néhány munkát. Minden kis befolyt összeg nagy segítség.

Isten adott nekünk pénzszerzési lehetőséget egy munkatárs testvére által is, akinek fordítási szüksége volt. Nagyon hálásak vagyunk ezért a lehetőségért! Köszönjük, hogy imádkoztatok munkáért számunkra, kérjük továbbra is tegyétek!

Nagyon szívesen fordítunk magyarról angolra, angolról magyarra; írásos, vagy hanganyag, bármilyen témában érdekel minket.
Kérlek jelezd felénk amennyiben akár fordítási akár hanganyagról begépelési szükséged van, vagy ismersz valakit akinek ebben tudnánk segíteni. Biztosíthatlak, hogy nagyon reális áraink vannak, és elég flexibilisek vagyunk ezen a téren is. 

Célunk az, hogy minél hamarabb a missziós mezőre léphessünk, amihez az iskola mihamarabbi befejezése az első lépés. Azért imádkozunk, hogy Isten  mutassa meg hogy mikor és hol akar minket látni. Ennek fényében hozunk döntéseket. Azt tudjuk mondani, hogy egyenlőre sok nyitott ajtót látunk. Mindenhol nagy a szükség!

A másik fontos dolog az egy ház lenne.
Szeptemberben W. Terre Haute-ba költözünk, Indiana államba. Itt laknak szüleim, amúgy elég közel van Indianapolishoz. Amennyiben nem kapok máshol állást, szeretnénk is itt maradni, de még sajnos nem találtunk bérelhető házat. 
Amennyiben tudsz olyan bérelhető házról ezen a környéken (vagy akár Paris, Illinois közelében) ami 2 hálószoba, konyha, fürdőszobából áll (persze ennél lehet több, csak kevesebb nem igazán), akkor kérlek szólj. Mivel az elmúlt két évben önkéntesként dolgoztunk és nem kaptunk havi fizetést, minél olcsóbb a bérleti díj, annál jobb!

Kérlek imádkozz állásért nekem, vagy akár Lilinek is olyan munkáért amit otthonról tud végezni (pl. fordítás) és albérletért ahol a babával lakhatunk.

Köszönjük hogy családunk részévé válsz értünk mondott imádságaiddal! Isten megválaszolja az imádságokat és sosem hagyott cserben minket!

Áldott hetet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése