2011. január 28., péntek

Nagyszerű évnek nézünk elébe

Sziasztok!

Dave, Becky, Chris és Karen
Az előző bejegyzésre reagálva: A szüleim voltak olyan kedvesek, hogy vettek nekünk (Lilinek, húgom Beckynek, és nekem) repülőjegyeket, hogy meglátogassuk őket a téli szünetben. Nagyon jó volt velük lenni, és találkozni a családom többi tagjával, akikkel már 6 éve nem láttuk egymást.
1992 óta (kevesebb mint egy héttel Magyarországra költözésünk előtt) nem töltöttük együtt Amerikában a karácsonyt.

Éves Önkéntes Találkozó
Az Éves Önkéntes Találkozó nagyon jól sikerült. Sokan jöttek el és nagyon jól éreztük magunkat. Mindig örömmel tölt el a nyári szolgálókat látni. Feldobják a hangulatot a területen!
Játékok, tanítás, dicsőítés, karaoke, kaja, közösség: minden ami kell! 

Az elmúlt hétvégén volt a missziós konferencia. 1.600.000 Ft volt a cél idén a hitből tett ígéretre, melyet David és Felicia Lee - egykori diákjaink - szolgálatára gyűjtöttünk, akik Bukarestben szolgálnak az utcagyerekek felé. 
A következő honlapon több információt találsz szolgálatukkal kapcsolatban (sajnos csak angol nyelven) http://4theleastofthese.org.
Élveztem összetenni a missziós konfi nyitó videóját, mely rámutat a Lee család által végzett szolgálat fontosságára, illetve bemutatja hogy mit is csinálnak pontosan ahhoz, hogy elérjék az utcán élő gyerekeket Krisztus evangéliumával.


Tom Mahairas lelkipásztor volt a fő előadó, és többen tartottak nagyszerű szemináriumokat.
Amennyiben érdekelnek az előadások, megtekintheted őket itt: www.ustream.tv/channel/wolh-missions-conference.

Isten munkálkodott mindazok szívében akik részt vettek a konferencián. Majdnem mindenki vagy odaszánta az életét Isten szolgálatára, vagy megerősítette korábban meghozott döntését. 
Ezt bizonyítandó a hitből tet ígéret 202%-os lett, ami azt jelenti, hogy több mint 3.200.000 Ft-ot ígértünk oda a Lee család szolgálatára. Ez a százalék emlékezetem szerint rekord az Élet Szava történetében! Kérlek imádkozzatok hogy mindannyian hűségesek legyünk az ígéretünkhöz. Istenben bízunk, hogy gondoskodik! 

Isten áldjon titeket! Írjatok nekünk, hogy miként tudunk imádkozni értetek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése